Я під приємно-захопленим враженням "КАПУСНИКА", усе супер- постановка, а пародії на корифеїв-супер!!!!!!!!!!!!!!!! А який талановитий учень Коперфільда !!!!!!!!!! Кіно теж хороше зняли на Галичпродакшн, вітання Анжею Зімнякі!
Три години поспіль суцільного позитиву...... Я ще ніколи так не реготала
Веселий і продуманий сценарій у виконанні чоловічої частини акторського складу заньківчан- просто БОМБА !!!!! Всі величезні МОЛОДЦІ!!!!! Особливо круті були "поклони" артистів, Тарас Бульба "по-нашому" і звичайно мегажурналіст Андрій Войтюк зі своїми репортажами зо села Марнославівка ( якось так), Японії, Африки і колонії №12 - то було незабутньо !!!!!
Дякуємо за такі незабутні емоції і купу позитиву, якого вистарчить точно до наступного Капустяника - 2011
Охх...була на Капустняку минулого року і справді емоції зашкалювали Нажаль, цього року не було змоги відвідати...підскажіть, будь ласка, де можна переглянути "Капустяний Оскар" 2010???
мої кохані... таке файне свято забабахали 3 години зі сміху вмирала... але потім так пройняло, особливо кліп Сікиринського і Хвостенка, а ще - вірш у виконанні Дмитра Каршневича. До речі, не підкажете хто його автор і де можна знайти?