"Арт" Я.Реза

Всі вистави камерної сцени діючого репертуару.

Модератор: христинка

"Арт" Я.Реза

Повідомлення adm » Чет жовтня 08, 2009 8:53 am

Одна з найвідоміших сучасних п'єс поставлена у нашому театрі. Ваші враження...
Критерієм розпізнання покликання є відчуття щастя!
adm
Адміністратор сайту

Повідомлення: 321

Re: "Арт" Я.Реза

Повідомлення Софія » Сер березня 17, 2010 11:17 pm

..сьогодні вперше побачила!!!...колосальні враження!!!!...як же я люблю Сікорського.....а актори?!......мало сказати-молодці...і Хвостенко.і Ревкевич.і Московець!!!!!!......))))))))))....Прекрасні у цій виставі!!!...
Софія

Повідомлення: 16

Повідомлення Шальоний Театролюб » Сер квітня 07, 2010 12:54 pm

І шо то за мара на мене впала??? Якась особлива вистава, яка весь час від мене "тікає".....!!!
ШІСТЬ разів намагалася потрапити на цю виставу і весь час чую в касі одне і те ж саме : "Перепрошую, але квитки на цю виставу вже ПРОДАНО!!!" :evil:
Але сьогодні..........Коли до вистави залишається 20 (!!!) днів, мене чекав знову облом ;))))
Квитки потрібно бронювати за місяць до вистави, чи як, щоб нарешті її подивитися??????? Приходжу на початку місяця, мені кажуть, щоб прийшла через тиждень, приходжу через тиждень, кажуть, що вже всі квитки продано!!!
Яйкс!!! І втрафити не годен ніяк :)))

Пи.Си. Я тішуся з того, що народ так активно відвідує театр, але КОЛИ Ви купуєте ті квитки?????? :))))))
Пи.Си.Си. А, взагалі, круто було б, якби для частих відвідувачів зробили якийсь абонемет чи щось типу того :) :D
Востаннє редагувалось Шальоний Театролюб в Вів червня 01, 2010 10:36 pm, всього редагувалось 1 раз.
Шальоний Театролюб

Повідомлення: 49

Повідомлення Ne Spyniajte Jiji » Чет квітня 08, 2010 12:51 pm

Оу, до речі, давно хотіла про це сказати: була би така класна штука "абонемент" ;) наприклад, в філармонії така форма вже дано діє, варто би було і в театрі спробувати :)
Ne Spyniajte Jiji

Повідомлення: 21

Повідомлення Шальоний Театролюб » Вів червня 01, 2010 9:06 pm

Це одна з тих вистав про які не хочеться багато розписувати....Просто залишити всі враження собі !!!
Колосально.....Дуже емоційно, тонко і майстерно зіграно!!!
Всім трьом акторам - БРАВО!!! ;)
Шальоний Театролюб

Повідомлення: 49

Повернутись в КАМЕРНА СЦЕНА

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість